خیارشور یکی از دسرهای اصلی در سفره های ایرانیان است علاوه بر این برای تزیین غذاها نیز از خیارشور استفاده می شود. مفید یا مضر بودن خیارشور بستگی به روش تهیه آن دارد و بهترین نوع خیارشور، خیارشور سنتی است که در منزل تهیه میشود. به همین منظور تصمیم گرفتیم تا در این مقاله طرز تهیه خیارشور را به شما آموزش دهیم که بعد از  یک روزقابل استفاده است.

Ø®Û?ارØÙ?ر

بیش از صد دستور تهیه برای خیارشور وجود دارد که هر کدام از آنها مزیت ها و معایب خاص خودشان را دارند. در این مطلب ما با استفاده از تجربه یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا، شما را با یک طرز تهیه بی نقص آشنا می کنیم.

مواد لازم:

  • آب 1 پیمانه
  • سرکه یک سوم پیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه (اختیاری)
  • خیار زمینی ورقه شده 2 پیمانه
  • نمک 1 الی 2 قاشق چای خوری
  • پیاز یا پیازچه خرد شده نصف پیمانه
  • سبزیجات معطر به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

.

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه خیارشور فوق العاده خوشمزه در یک روز


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تشریفات عروسی و خدمات مجالس لیوان کاغذی ایران(Green bird) مطب دکتر عارفی Marcus مریوما بورس تهران ایسر رایانه فومن دانلود فایل سریال تو فیلم serial2film